Aysha on nyt 16 viikkoa eli 4 kk <3 

Painoa neidillä on 1,6kg. Iloinen, reipas ja rauhallinen kotona mutta ulkona villiintyy helposti.

Aysha on kasvanut hirmusesti persoonaa tässä kuukauden sisällä. Vaikka grammoissa vain 200g kolmessa viikossa niin näyttää ja kävelee paljon "isommin". Aysha nukkuu vieressäni sängyssä oikein makoisasti koko yön. Joskus 5-6 aikaan aamulla saattaa herätä ja puraista nenästä tai kutittaa kättä mutta antaa kyllä nukkua sitten kun ei anna huomiota. Pystyy hyppäämään sänkyyn ja sohvalle. Sohvalle se tekee vielä hiukan vaikeaa, pois hyppääminen ei tee.

Yleensä teemme 1-2 lenkkiä päivässä. Aamusin emme ole käyneet lenkillä, yritän alkaa sitäkin harrastamaan hänen kanssaan.

Automatkat olivat tähän asti hiukan ongelma kun Aysha aina istui pelkääjän paikalla sen ensimmäiset 5 sekuntia mutta änki sitten väkisin syliini kun ajoin autoa ja silloin käpertyi tärisemään paidan ja takin sisään.. nyt on alkanut olemaan reippaampi, eilenkin oli pelkääjän paikalla ekan kerran niin että ei yrittänyt syliin ja nukahti parissa minuutissa.

Kotona ei ole tuhonnut mitään mutta lelut katoilee kun se piilottelee niitä pitkin päivää :D

Kattoo televisiota ja varsinkin muutaman mainoksen kohdalla katse jumittuu ruutuun kunnolla, se näyttää hassulta. Pari päivää sitten laitoin sen villaneuleen sen päälle ekan kerran, sellaisen minkä ostin ennen kuin se tuli mulle. Odotin vaan että se vähän kasvaa. No sehän veti maailman surkeimman ilmeen ja oli ihan itku kurkussa eikä suostunut menemään mihinkään se päällä. Heti kun otin sen pois sen päältä ulkona niin se alko tehdä voltteja ja selkeesti tuli iloseksi.

Ayshas syö edelleen nappuloita sekä kuivana että muussina. Sen lisäksi olen antanut kermaviiliä, raejuustoa, piimää ja uusin oli raaka jauheliha, siitä se tykkää. Muutaman kuivaliha "snackin" olen myös antanut. Yks päivä kaveri anto tonnikalaa ja sit ite annoin marjoja kun se himoitsi niitä mun maitorahkassa.

Aysha periaatteessa haluaa kaikkea mitä mäkin syön mutta yritän saada sen lopettamaan sellaisen kyyläämisen jota ei tosin kerjäämiseks voi vielä sanoa.

Tutustuminen muihin koiriin on edistynyt. On yksi koira kenen kanssa se on leikkinyt kunnolla, se oli lähimaastossa liikkuva 14kuukautinen Australianterrieri. Se oli kyl tosi villi! Toinen keneen ollaan usein törmätty on naapurin 7kk mopsipoika, sen kanssa melkein jo meni painiks mutta Aysha vähän perääntyi.

Ensimmäisestä rokotuksesta tulee 4 viikkoa ja nyt ollaan menossa ens tiistaina toiseen rokotukseen.

 

Susan